JTS AB

070-6054016
070-6054015 


Våra leverantörer

Här kan man trycka på bilden och komma till deras hemsida, vi beställer såklart hem precis det golv du vill ha i ditt hem.

Tarkett

Har olika golv allt från parkett till klickgolv som finns i alla möjliga färger.

Forbo

Vi har parkett, vinylgolv och linoleum och mängder av textilplattor.


Berry Alloc

Är du osäker på om du föredrar laminat, parkett eller vinyl vi har rätta sökverktyget för dig på vår hemsida.

Gerflor

Vi utvecklar golv- och vägglösningar som uppfyller alla krav för: bostäder, hälsovård, utbildning, sport, detaljhandel, industri, kontor, hotell och restaurang och transportfordon.

Pergo

Välkommen till en värld av vackra, praktiska golv . Numera erbjuder Pergo även vinyl och trägolv. Oavsett smak garanterar Pergo ett vackert golv som är lätt att lägga och sköta, och som är slitstarkt nog för att klara av vardagens utmaningar.


Bona

På Bona betyder prestanda förstklassig kvalitet. Vi fokuserar på hantverkarnas, industrikundernas och golvägarnas behov och säkerhet i allt vi gör. Från golvläggning och renovering till underhåll och rengöring – vi förespråkar hållbara lösningar som hjälper våra kunder att uppnå bästa prestanda och resultat för sina golv.

Duri

Vi tillhandahåller allt du behöver för att installera, underhålla och renovera alla typer av golvmaterial. Vårt sortiment riktar sig mot professionella installatörer av golvmaterial. Och vår kompetenta säljpersonal finns alltid till ditt förfogande.

Schönox

SCHÖNOX är ett varumärke i bolaget Sika Sverige AB. Vi har ett brett sortiment av produkter, både för avjämning samt montering och fogning av keramiska plattor. Det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter är den främsta orsaken till att SCHÖNOX har nått en stark position på många marknader inom Europa.


Casco

Casco har ett brett sortiment av produkter för att fästa, foga och limma. Det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter är den främsta orsaken till att Casco har nått en marknadsledande position i de nordiska länderna. Varumärket Casco ingår i bolaget Sika Sverige AB.


Visa sidans besökare vad de bör göra härnäst

Kontakta oss